Danish Superliga

Randers FC - Silkeborg IF

Optakt til det jyske bundbrag

Stilling før 8. spillerunde

Der er vaskeægte jysk bundbrag på menuen søndag i Randers, når oprykkerne fra Silkeborg IF gæster Cepheus Park. Randers FC har ambitioner om Top 6 og har hårdt brug for en sejr for at skabe lidt luft til Silkeborg og de øvrige hold i bunden. Der venter dog ingen nem opgave mod Kent Nielsens tropper, der har hentet point i de seneste tre kampe. Især offensivt har Silkeborg set farlige ud og fået modstandernes netmasker til at blafre hele syv gange.

 

Karantæner

Randers FC: Ingen

Silkeborg IF: Ingen

 

Head 2 Head

Randers FC har vundet fire af deres seneste seks hjemmekampe mod Silkeborg i Superliga-regi. Generelt har kronjyderne stået stærkt mod oprykkere på eget græs. Her har Randers FC holdt buret rent i otte af de sidste 11 opgør og blot lukket fire mål ind.

 

Nøglespillere

Kommer Randers FC på tavlen søndag er der gode chancer for, at Marvin Egho er involveret. Den østrigske angriber har nemlig haft en fod med i hele fem mål i de seneste fem kampe i Randers. Fire mål og en assist er det blevet til.

Hos Silkeborg har Ronnie Schwartz været den altoverskyggende profil. Efter en langsom start rent målmæssigt er målræven med fire mål i de sidste to kampe i den grad kommet i gang. Med sine veludviklede målnæse og korte aftræk skal 'Plaffeministeren' nok komme frem til chancer igen i Randers. 

 

Afstemning

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
29/08/2019