Danish Superliga

Overblik over spillerunde 14

Alt du bør vide inden spillerunde 14 sparkes i gang

AGF - FC Nordsjælland

1) AGF har på det seneste har et godt tag på FC Nordsjælland. AGF har vundet de seneste to indbyrdes på Ceres park med en samlet målscore på 6-1.

2) Det plejer at være målrigt, når FC Nordsjælland spiller om fredagen. FC Nordsjælland har spillet tre fredagskampe i denne sæson, hvor man har scoret hele syv gange.  

3) Emiliano Marcondes fra FC Nordsjælland kan godt lide at spille mod AGF. Nordsjællands offensive es har scoret tre gange i de seneste to opgør mod AGF.

 

FC Helsingør - Silkeborg IF

1) Silkeborg IF er klart bedst i egen hule. Peter Sørensens tropper har ikke holdt nullet i sæsonens syv udekampe og har kun fået ét point med hjem til Silkeborg.

2) FC Helsingør kan godt lide at spille hjemme om lørdagen. Seneste lørdagskamp på Helsingør Stadion endte med en 2-0 sejr over Randers FC.

3) Det bliver næppe uafgjort. FC Helsingør har i første halvdel af Grundspillet ikke spillet uafgjort en eneste gang, så det ligner en hjemme -eller udesejr lørdag.

 

SønderjyskE - Hobro IK

1) SønderjyskE har et godt tag på Hobro IK på Sydbank Park. De seneste tre indbyrdes kampe på Sydbank Park er endt 2-0, 3-0 og 1-0 til hjemmeholdet.

2) Pål Kirkevold er BRANDVARM. Hobros angriber Pål Kirkevold har scoret 10 kampe i træk, og SønderjyskE skal holde et vågnent øje med nordmanden, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at holde nullet.

3) SønderjyskE har problemer med at score. SønderjyskE har ikke scoret i de seneste tre kampe i Alka Superliga, så Uhre, Zinckernagel og Greko er på hidsig måljagt for at bryde den negative stime.

 

Lyngby Boldklub - FC Midtjylland

1) FC Midtjylland er Alka Superligas mest formstærke hold. Efter systemskiftet fra 4-3-3 til 3-4-3 har midtjyderne med Alexander Sørloth i spidsen (8 mål og fem assist i sæsonen) været fremragende spillende og har vundet de seneste fem kampe. 

2) Lyngby er kommet godt ud af trænerskifte. Lyngby har fået syv point i de seneste tre kampe mod FCK, AGF og OB med den nye cheftræner Thomas Nørgaard ved roret.

3) FC Midtjylland har det svært med Lyngby. Midtjyderne har ikke vundet over de Kongeblå i de seneste fem indbyrdes kampe i Alka Superliga.

 

AC Horsens - F.C. København

1) Ude er godt, men hjemme er bedst. AC Horsens har aldrig slået FCK i Telia Parken, men på hjemmebane har 'Den Gule Fare' haft større succes, hvor man har vundet to af de seneste tre kampe over de forsvarende danske mestre. 

2) Pieros Sotiriou er i målform. Fire mål i de seneste seks kampe er det blevet til for cyprioten, der kom til i sommerpausen.

3) Bubacarr Sanneh er giftig på dødbolde. Den bomstærke midterforsvarer scorede efter en dødbold, da AC Horsens og FCK stødte sammen tidligere på sæsonen, og han nettede også i sidste hjemmekamp. Han skal FCK holde et vågent øje på. 

 

AaB - OB

1) OB har sammen med Brøndby IF Alka Superligas bedste defensiv. Med en stærkt spillende Sten Grytebust mellem stængerne har OB kun lukket 11 mål ind i 13 kampe. 

2) AaB taber meget sjældent. Kun én gang har AaB tabt i de seneste 10 kampe i Alka Superliga.

3) Vinderen af kampen vil ligge over søndagens modstander i tabellen. Vinder AaB kravler de op i tabellen og forbi OB. AaB har lige nu 16 point på 8. pladsen, mens OB har 18 point på 7. pladsen.

 

Brøndby IF - Randers FC

1) Brøndbys Christian Nørgaard har været en defensiv nøglespiller i denne sæson. Tidligere har det været hans offensive kvaliteter, der har stjålet overskrifterne, men Nørgaard fører i år hele Alka Superliga i bolderobringer (14) og vundne tacklinger (34).

2) Randers angriber Marcus Mølvadgaard er lynhurtig. Mølvadgaard har klokket sæsonens hurtigste sprint på 40,1 km/timen, så den højtstående Brøndby forsvarskæde skal være skarpe til at holde linjen for de henter ham næppe, hvis offside-fælden kikser.

3) Brøndby målmand Frederik Rønnow er Mr. Clean Sheet. Syv gange i denne sæson har Rønnow holdt nullet, hvilket er flest af alle i ligaen.

 

 

 

 

Udgivet
27/10/2017