Danish Superliga

OPTAKT: VEJLE BOLDKLUB - FC NORDSJÆLLAND

KAMPFAKTA

kampfakta.png


HEAD TO HEAD

h2h.png


Senest de to hold mødtes vandt FC Nordsjælland 2-0. Målene blev sat ind af topscorer Andreas Skov Olsen og Jonathan Amon efter omstillinger. Det er tredje gang, at FC Nordsjælland kommer på besøg i Nørreskoven i Superliga-regi og Tigrene har stadig den første sejr til gode. De to hold står umiddelbart rigtig godt til hinanden, da det er ligaens næstmest (VB) og tredjemest (FCN) løbevillige mandskab, der begge mestrer at spille hurtigt pasningsspil langs jorden. Vejle og FC Nordsjælland er de to hold, der har vundet færrest dueller i luften, så man må forvente en kamp, der ikke spilles i 2. sals højde. Se mål og højdepunkter fra det seneste opgør her:

 

FORM

Det er en vigtig kamp for begge hold, og ligesom i fredagens kamp mellem AaB og SønderjyskE er begge hold pisket til en sejr. Vejle Boldklub har fire Grundspilskampe til at minimere afstanden til midterfeltet, så de har chance for at spille sig fri af nedrykning i Gruppespillet, mens FC Nordsjælland jagter en plads i det forjættede land - Mesterskabsspillet. Vejle Boldklub har blot hentet én sejr i de seneste fem kampe, mens pilen peger mere opad for Kasper Hjulmands tropper, der har hentet 10 point af 15 mulige. 

form_vb.png


form_fcn.png


 

Vejle Boldklub har vist sig markant stærkere på hjemmebane end på udebane. På Vejle Stadion har de rødblusede oprykkere hentet 15 af sine 19 point, så der venter FC Nordsjælland en vanskelig opgave i Nørreskoven.

Det samme er gældende for FC Nordsjælland, som blot har hentet én sejr og syv point på fremmed græs i denne sæson. Skal Tigrene nå med i Top 6, skal udebanestatistikken forbedres.  

 

SENESTE STARTOPSTILLINGER

vb_lineup.png


fcn_lineup.png


 

KARANTÆNER

Der er ingen spillere i karantæne til lørdagens kamp, så de to cheftrænere har frit valg på alle hylder.

 

PROFILER

Allan Sousa og Andreas Skov Olsen har været deres respektive klubbers farligste spillere foran kassen, og der er ganske gode chancer for, at det er én af de to, der sætter målfesten i gang lørdag. Både Sousa og Skov Olsen har hele fem gange i sæsonen blevet første målscorer, hvilket kun Superligaens øjeblikkelige topscorer Robert Skov har gjort bedre (6). 


h2h.png


Udgivet
22/02/2019