Danish Superliga

Optakt til 1. Spillerunde

FC MIDTJYLLAND - ESBJERG FB

Vises fredag kl. 19.00 på TV3Sport med optakt fra kl. 18.20

FC Midtjylland har vundet seks af de seneste syv indbyrdes opgør mod Esbjerg på MCH Arena. 

Esbjerg tabte blot én af fire opgør mod FC Midtjylland i sidste sæson (V1, U2, T1).

FC Midtjylland er ubesejrede i de seneste fire hjemmekampe i 1. spillerunde (V2 og U2), mens Esbjerg ikke har vundet en udekamp i 1. spillerunde i otte forsøg (U4 og T4).

 

SØNDERJYSKE - RANDERS FC

Vises søndag kl. 12.00 på TV3Sport med optakt fra kl. 11.30

SønderjyskE har taget på Randers FC på Sydbank Park. Sønderjyderne er nemlig ubesejrede i deres seneste otte hjemmekampe mod Randers FC (V3 og U5).

Randers FC har kun tabt én af de seneste fem opgør mod SønderjyskE (V2, U2, T1)

SønderjyskE har ikke vundet i 1. spillerunde i de seneste tre sæsoner (U1 T2) , mens Randers FC er ubesejret de seneste fire gange, kronjyderne (V1 og U3) har sparket sæsonen i gang på fremmed græs.

 

LYNGBY BOLDKLUB - AAB

Vises søndag kl. 14.00 på Eurosport 2 med optakt fra kl. 13.15

Lyngby Boldklub har vundet to af de seneste tre hjemmekampe mod AaB. Sejrene blev hentet i 2012 og 2016 (V2 og T1).

AaB har dog historisk set et rigtig godt tag på Lyngby Boldklub. Nordjyderne har nemlig vundet 14 af de seneste 17 indbyrdes opgør mod 'De Kongeblå'. 

Mens Lyngby Boldklub blot har vundet i sæsonpremieren to gange i 17 forsøg, skal man hele 10 sæsoner tilbage for at finde AaB's seneste nederlag i 1. spillerunde.

 

AC HORSENS - FC NORDSJÆLLAND

Vises søndag kl. 14.00 på TV3 Max med optakt fra kl. 13.30

AC Horsens sidste fire opgør mod FC Nordsjælland hjemme på CASA Arena er endt uafgjort. De seneste tre møder i Horsens har dog budt på mere end fire mål i snit.

FC Nordsjælland har kun tabt ét af 18 indbyrdes opgør mod AC Horsens i Superliga-regi.

AC Horsens har i de seneste to sæsoner lagt fra land med en sejr, mens FC Nordsjælland har vundet de seneste to gange, man har sparket sæsonen i gang på udebane. 

 

OB - F.C. KØBENHAVN

Vises søndag kl. 16.00 på Canal 9 med optakt fra kl. 15.00

Det dufter af et både tæt og målfattigt opgør søndag eftermiddag i Odense. Otte af de seneste ni indbyrdes opgør i Odense er nemlig endt 1-0 eller 0-1.

F.C. København vandt dog alle fire opgør mod OB i sidste sæson. Her scorede man 12 mål og lukkede blot et enkelt ind. 

OB har i de seneste to sæsoner tabt i sæsonpremieren, selvom fynboerne kom på tavlen i begge kampe. F.C. København har dog også blot hentet ét point i 1. Spillerunde i 2017/18 og 2018/19 sæsonen. 

 

BRØNDBY IF - SILKEBORG IF

Vises søndag kl. 18.00 på TV3+ med optakt fra kl. 17.30

Brøndby IF har vundet 10 af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF (V10 og U1). 

Silkeborg IF har det ofte svært på Brøndby Stadion. De rødblusede fra Søhøjlandet har tabt seks af deres seneste syv kampe i Brøndby, og man skal helt tilbage til 2010 for at finde den seneste SIF udesejr.

Brøndby IF har i de seneste tre sæsoner sparket sæsonen i gang med en sejr og holdt buret rent i dem alle. Silkeborg dog har blot tabt én af deres seneste fem åbningskampe og i sidste sæson kom alle tre oprykkere på pointtavlen i 1. spillerunde.

 

HOBRO IK - AGF

Vises mandag kl. 19.00 på TV3Sport med optakt fra kl. 18.15

AGF har vundet fem af deres seneste seks indbyrdes opgør mod Hobro IK og holdt buret rent i de fire (V5 og T1). 

Også på DS Arena, hvor Hobro traditionelt set er rigtig stærke, har AGF haft overtaget mod nordjyderne. Her har 'De Hviie' hentet 12 point i de seneste fem kampe (V4 og T1)

Hobro har blot én gang tidligere startet sæsonen ud på hjemmebane, hvor man vandt 2-1 over FC Helsingør. AGF har i de seneste otte sæsoner blot startet på udebane i de to. Her hentede man fire point.

Udgivet
10/07/2019