Danish Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

 

Stilling før søndagens kampe

Der er topopgør i Gruppespil 2 på menuen, når Randers FC og AC Horsens brager sammen på Cepheus Park i Randers søndag eftermiddag. Hjemmeholdet Randers FC indtager gruppens førsteplads, mens gæsterne er placeret på andenpladsen. 10 point foran Hobro på tredjepladsen med blot 9 point tilbage at spille om.

 

Head to Head

Randers FC har blot hentet fire point i de seneste fem kampe, mens AC Horsens er ubesejret i deres sidste seks ligakampe. Sidste gang Horsens tabte en kamp i 3F Superliga var i 23. spillerunde. Her tabte man 2-1 til netop Randers FC. 

Randers FC er ubesejrede i deres sidste seks ligakampe mod AC Horsens (3 sejre | 3 uafgjort) efter de tabte fire af de forrige seks. Kronjyderne kan med en sejr tage et stort skridt mod gruppens førsteplads og Europa Finalen, hvor AGF kan blive modstanderen, så mon ikke vi vil se et tændt Randers hold på jagt efter sejr og et potentielt højspændt rivalopgør i Europa Finalen.  

 

Vidste du...

at AC Horsens aldrig har scoret mere end et enkelt mål i en udebanekamp mod Randers FC i 3F Superligaen? Blot fem gange i 12 kampe i Randers har 'Den Gule Fare' fået hjemmeholdets netmasker til at blafre. 

 

Kampen i Kampen

Randers angriber Emil Riis er brandvarm i øjeblikket med fire scoringer i sine sidste fire optrædener. En opadgående formkurve der er blevet belønnet med en kontraktforlængelse frem til 2024.

Hos AC Horsens har Louka Prip været sæsonens største offensive åbenbaring, men den skudstærke kantspiller har ikke scoret i sine sidste fire kampe. Den tidligere Hvidovre spiller scorede i 10. spillerunde og 15. spillerunde, så hvis mønsteret fortsætter får Prip gang i målscoringen igen på søndag. 

 

Topscorere

Emil Riis og Marvin Egho ser ud til at have fundet godt sammen i Randers angrebet, og begge spillere scorede i sidste hjemmekamp. Sidste uges møde med AC Horsens kastede dog ingen mål af sig, så de to fysisk stærke forwards har revanche til gode.  

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
23/06/2020