Danish Superliga

OPTAKT: HOBRO IK - ESBJERG FB

KAMPFAKTA

kampfakta.png


HEAD TO HEAD

h2h.png


Da de to hold mødtes tidligere på sæsonen vandt Esbjerg 2-0 på mål af unge Mathias Kristensen og den nyopfundne finske målmager Joni Kauko. Der er tæt på målgaranti, når Hobro og Esbjerg brager sammen i Superligaen. De to hold har mødt hinanden syv gange i Superliga regi, hvor der er scoret 30 mål. Det svarer til et imponerende målsnit på 4.28 mål/kamp. Se mål og højdepunkter fra de seneste tre indbyrdes opgør her:

 

FORM

Hobro ligger sidst i tabellen og sagde tidligere på ugen farvel til cheftræner Allan Kuhn. Ny mand på posten er Peter Sørensen, som skal forsøge at puste ny energi ind i Hobro-holdet mod et formstært Esbjerg mandskab. Selvom gæsterne har hentet fire point flere end Hobro i de seneste fem kampe og må påtage sig favoritværdigheden, taler statistikken lidt for en overraskelse i Hobro, der kun har indkasseret ét nederlag i de seneste seks hjemmekampe og ikke har tabt til Esbjerg på DS Arena siden 2015.  

form_hob.png


form_efb.png


På hjemmebane har Hobro fået bedre styr på defensiven og hentet  otte point i de seneste fem kampe. Her har man blot indkasseret ét mål, så det ligner en åben kamp i Nordjylland.

Esbjerg har været sæsonens helt store positive overraskelse og leveret fine præstationer både hjemme og ude. I de seneste fem udekampe har vestjyderne dog blot hentet fire point, og mod FCK og AGF lukkede man henholdsvis tre og to mål ind uden selv at komme på måltavlen.

 

SENESTE STARTOPSTILLINGER

hob_lineup.png


efb_lineup.png


 

KARANTÆNER

Hobro IK har sidste uges målscorer Nicholas Godtfredsen i karantæne, mens gæsterne må undvære Yuriy Yakovenko i søndagens kamp. 

 

PROFILEN

Esbjergs rumænske spydspids Adrian Petre er for alvor kommet igang og har scoret i to af de seneste tre kampe. Syv mål og fire assists er det blevet til i denne sæson. Petre scorede ikke sidst de to hold mødtes og vil være sulten efter at få netmaskerne til at blafre. 


profilen.png


Udgivet
22/02/2019