Danish Superliga

Optakt: Hobro - AC Horsens

 

Head to Head

11 point adskiller Hobro og AC Horsens i Gruppespil 2 før lørdagens opgør. Vinder gæsterne fra AC Horsens vil de være hele 14 point fri af nedrykningfare med blot 15 point tilbage at spille om. Kan hjemmeholdet ramme dagen og sikre tre point på DS Arena vil der åbnes en lille dør på klem for at undgå de sidste nervepirrende kampe for overlevelse. 

Hobro og AC Horsens har mødt hinanden seks gange i Superliga-regi, hvor det er blevet til fem pointdelinger og én enkelt Horsens sejr, og for begge hold vil uafgjort være et brugbart resultat. Hobros primære fokus i Gruppespillet er at holde afstand til Esbjerg på den direkte nedrykningsplads, mens målet for Horsens er at sikre overlevelse hurtigst muligt. Med Esbjergs lidt overraskende 4-2 sejr over Randers FC fredag aften er der maksimalt pres på Hobro før dagens kamp.

 

Nuværende form

Begge mandskaber har haft opadgående formkurve. Hobro har hentet fire point i de sidste to kampe mod modstandere højere oppe i tabellen, mens AC Horsens har vist forrygende form i 3F Superliga med tre sejre i træk over topholdene F.C. København, FC Midtjylland og Brøndby IF.  

 

Vidste du...

at AC Horsens blot har fået modstandernes netmasker til at blafre 12 gange i anden halvleg i denne sæson? Det er færrest af alle hold i ligaen. 

 

Kampens Profil

Edgar Babayan er kommet rigtig fint fra land efter genstarten af 3F Superliga. Den driblestærke kantspiller kom på måltavlen mod både Randers FC og Lyngby Boldklub, og lyner Babayan igen i hjemmekampen mod AC Horsens, vil det være første gang i karrieren, han netter tre ligakampe i træk. 

 

Topscorerliste

Hobro topscorer Emmanuel Sabbi sidder udenfor med karantæne til lørdagens opgør mod AC Horsens, så mon ikke der denne gang bliver plads til nordjydernes norske bomber Pål Kirkevold i startopstillingen, der har noteret sig for seks scoringer i denne sæson. Hos AC Horsens er Hallur Hansson nu oppe på fem sæsontræffere efter sine to ekstremt vigtige scoringer mod Brøndby, der var med til at sikre 'Den Gule Fare' ottendepladsen i Grundspillet. 

 

Højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
09/06/2020