Danish Superliga

Optakt: F.C. København - FC Midtjylland

 

Stilling før søndagens kampe

Der er topbrag på menuen søndag, når de forsvarende danske mestre fra F.C. København tager imod ligaens førerhold FC Midtjylland. Løverne indtager andenpladsen og vil med en sejr reducere afstanden mellem de to hold til fem point med seks spillerunder tilbage af Mesterskabsspillet. Et drama i Telia Parken venter. 

 

Head to Head

F.C. København er i fin form og har hentet 11 point i deres sidste fem kampe, mens FC Midtjylland har vaklet en smule på det seneste med en pointhøst på beskedne syv point. Især sidste rundes 4-3 nederlag til AGF på MCH Arena var en sten i skoen i jagten på det danske mesterskab, da man med en sejr kunne have øget afstanden til københavnerne til hele 11 point med blot 21 point tilbage at spille om.

F.C. København har kun tabt en af deres seneste ni hjemmekampe mod FC Midtjylland i 3F Superliga. Her har de vundet syv, spillet en uafgjort og tabt en. FC Midtjylland har især haft svært ved at score og er ikke kommet på tavlen de sidste to gange de har gæstet Hovedstaden. FC Midtjylland har dog haft taget på københavnerne i Slutspillet. Her har Ulvene vundet fire af deres seks kampe mod Løverne. 

 

 

Vidste du...

at sidst FC Midtjylland tabte 4-3 i Superliga-regi hed modstanderen F.C. København? Her scorede Carlos Zeca sit første mål for F.C. København og Nicolaj Thomsen scorede i eget net (september 2017). 

 

Kampens Profil

Pep Biel er med tre scoringer i sine sidste fem kampe ved at sparke sig ind i hjerterne på F.C. Københavns fans. Alle tre scoringer er faldet på udebane, men den spanske højrekant kan passende få gang i målscoringen på hjemmebane og sparke fornyet spænding ind i mesterskabskampen. Det vil næppe gøre ham til en mindre populær skikkelse i Telia Parken. 

 

Topscorere

FC Midtjylland topscorer Ronnie Schwartz scorede i sidste spillerunde mod AGF og er nu blot to scoringer efter Kamil Wilczek i jagten på topscorertitlen. Hos hjemmeholdet var Mohamed Daramy med to scoringer flyvende i sidste hjemmekamp i Telia Parken. Kan Løverne få nedbrudt Ulvenes stærke defensiv, er den unge himmelstormer et godt bud på en målscorer. 

 

Mål og højdepunkter fra seneste indbyrdes opgør

 

Afstemning

Udgivet
23/06/2020