Danish Superliga

OPTAKT: AAB - HOBRO IK

KAMPFAKTA


match_announcement_10.png


HEAD TO HEAD

stats.png


Der er vaskeægte lokalopgør på menuen i aften på Aalborg Portland Park, hvor AaB tager imod Hobro. AaB har vundet seks af de seneste syv indbyrdes opgør mod Hobro og hentede i efteråret en sejr på hele 5-0 på DS Arena, så hjemmeholdet må tage favoritværdigheden på sig til fredagens opgør. Se mål og højdepunkter fra de seneste tre indbyrdes opgør her:  

 
FORM

Efter en skuffende start på foråret uden sejre, lykkedes det i sidste spillerunde begge hold at hente tre point. AaB ligger nr 7 i tabellen og kæmper en indædt kamp med syv andre hold om fire pladser i Mesterskabsspillet, mens Hobro indtager 13. pladsen i tabellen og skal forsøge at minimere afstanden til det store midterfelt inden Gruppespillet. Der er derfor meget på spil for begge hold, og det vil man kunne mærke på intensiteten i aften, hvor der nok vil blive gået lidt ekstra til den i duellerne.

form_aab.png


form_hob.png


 AaB vandt 3-0 hjemme i sidste spillerunde mod SønderjyskE, men er stadig det næstdårligste hjemmehold med blot tre sejre i 11 kampe. 

 

 

Mulighederne for at AaB henter endnu en hjemmesejr i aften er dog i den grad stadig til stede, da Hobro har været sæsonens svageste udehold og stadig jagter sæsonens første sejr på fremmed græs. 

 

SENESTE STARTOPSTILLINGER

aab_lineup.png


hob_lineup.png


 

KARANTÆNER

AaB: Ingen

Hobro IK: Ingen

 

PROFILEN

Kasper Kusk har fundet melodien og løftet sit spil på de seneste, hvor han i de sidste seks kampe har noteret sig for hele tre mål og tre assists. Især samarbejdet med Lucas Andersen bliver bedre fra kamp til kamp og kan de to fortsætte med at bygge på, går AaB et spændende forår i møde. Kusk kom ikke på tavlen i efterårets 5-0 sejr over aftenens modstander fra Hobro, men den teknisk stærke kantspiller vil efter tre kampe uden scoring være ekstra opsat på at få netmaskerne til at blafre.

profilen_-_aab.png


FUN FACT

Vidste du.....at Hobros Pål Alexander Kirkevold i 23. spillerunde kom på tavlen for første gang i denne sæson? Da han først fik hul på målbylden i sidste sæson, scorede den norske bomber de efterfølgende 10 kampe og slog rekorden for den længste målstime i Superligaens historie. I 24. spillerunde i sidste sæson kom Kirkevold på tavlen to gange, så det kunne godt dufte lidt af mål fra sidste sæsons Superliga topscorer igen i aften. 

paal.png


Udgivet
01/03/2019