Danish Superliga

OB - SønderjyskE

Optakt til fredagskampen

Stilling før 8. spillerunde

OB og SønderjyskE ligger side om side i tabellen på 6. og 7. pladsen, og begge hold kan med en sejr avancere hele tre pladser. Taberen vil derimod mærke forfølgerne puste sig i nakken, da de fire tophold mødes indbyrdes. Kort sagt: der er lagt op til et brag af en kamp i Odense fredag aften, hvor der er en verden til forskel mellem sejr og nederlag.

 

Karantæner

OB: Ingen

SønderjyskE: Ingen

 

Startopstillinger i sidste spillerunde

 

 

Head 2 Head

OB har vundet to af sæsonens tre hjemmekampe, men der venter en svær kamp fredag aften mod SønderjyskE, der er ubesejrede på fremmed græs. Begge indbyrdes opgør i sidste sæson endte med en pointdeling, men selvom det skulle ende uafgjort bliver det næppe en kedelig kamp. Der er nemlig scoret minimum tre mål i fire af de seneste fem opgør mellem OB og Sønderjyske i Odense. 

 

Nøglespillere

Sander Svendsen kom ikke på tavlen i sidste uges nederlag til FC Nordsjælland, så den norske bomber vil være opsat på at få gang i målscoringen igen hjemme på Nature Energy Park, hvor den norske angriber allerede har scoret tre gange i sæsonen. Lykkes det for den blonde bomber at få netmaskerne til at blafre bag Sebastian Mielitz i SønderjyskE målet, taler statistikken for en OB sejr. I alle tre opgør fynboernes 10'er er kommet på tavlen, har 'De Stribede' nemlig hentet tre point.   

Også SønderjyskE har en brandvarm 10'er på toppen. Mart Lieder er kommet rigtig fint fra land med fire mål og en assist i sæsonens første syv kampe. De fem scoringer Lieder har været involveret er alle faldet på udebane, så OB bør holde et ekstra vågent øje på den flyvende hollænder fredag aften. 

 

Afstemning

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
29/08/2019