Danish Superliga

OB - RANDERS FC

Stilling i 3F Superliga

OB og Randers FC har begge fået en bedre start på 2019/20 sæsonen end de fik i 2018/19 sæsonen og indtager henholdsvis 5 og 10 pladsen. Især fynboerne der kun havde skrabet ét point sammen på samme tid i sidste sæson, må være ganske tilfredse med pointhøsten i de første fire spillerunder. Blot ét point adskiller de to hold i tabellen, og det mandskab der vinder fredag aften spiller sig helt op i top 4. 

 

Head 2 Head

Troels Kløve var flyvende fra start i sæsonen, hvor den 28-årige OB midtbanespiller scorede tre mål i de to første kampe. De seneste to spillerunder har ikke kastet nogen Kløve scoringer af sig, men den løbestærke spiller med det knastørre spark har gode muligheder for at komme tilbage på målsporet mod Randers FC, der allerede har lukket hele syv mål ind i 2019/20 sæsonen.  

Randers angriber Marvin Egho er brandvarm i øjeblikket, og østrigeren har været involveret i syv scoringer i sine seneste syv ligakampe. Tre mål er det blevet til i 2019/20 sæsonen, og mon ikke kronjydernes klare førsteangriber overgår sine syv sæsontræffere fra 2018/19. Måske endda allerede inden vinterpausen. 

 

One to Watch

Sander Svensson har fået en vaskeægte drømmestart i OB, hvor han har scoret tre mål på blot 184 minutter. Nordmanden har dannet makkerpar med altid farlige Bashkim Kadrii i de seneste kampe, og der venter Randers FC defensiven en svær opgave med at holde de to herrer fra fadet fredag aften.

Afstemning

 

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
07/08/2019