Danish Superliga

OB - RANDERS FC

Top 6 brag på Nature Energy Park

KAMPFAKTA

HEAD 2 HEAD

OB og Randers FC har mødt hinanden 41 gange i Superligaen, hvor det er blevet 15 sejre til fynboerne, 13 uafgjorte og 13 sejre til Kronjyderne. I Odense har OB dog haft overtaget og vundet 11 af de 22 indbyrdes opgør. Faktisk har OB vundet de seneste fire hjemmekampe mod Randers FC og kan med en sejr hente forårets femte sejr i træk. Man skal helt tilbage til 2009 for at finde den sidste OB stime på fem sejre. Se mål og højdepunkter fra de tre seneste møder her: 

 

FORM 

OB fik en forfærdelig start på foråret, hvor man tabte hele 6-1 i Telia Parken til F.C. København, men siden da er det kun gået én vej for fynboerne, der har vundet de seneste fire kampe. Med 12 point i fem kampe har OB været forårets næstbedste hold efter de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, der har hentet ét point mere. Randers FC derimod startede foråret ud med et brag, hvor man kørte AaB over 3-0 på Aalborg Portland Park, men siden tabte man de efterfølgende tre kampe. I søndags fik man dog vendt stimen og er stadig i spil til at sikre én af de tilbageværende tre billetter til Mesterskabsslutspillet.

OB har leveret mange fine kampe på hjemmebane i sæsonen, hvor 22 af sæsonens 39 point er hentet. I de seneste fem Superliga-kampe hjemme på Nature Energy Park, har man vundet de fire over henholdsvis Esbjerg fB, Vendsyssel, Vejle Boldklub og senest sidste års sølvvindere fra Brøndby IF, så Jakob Michelsens tropper må gå til kampen mod Randers FC med en god fornemmelse. Især defensivt har man stået stærkt og er med blot ni mål imod det hold, der har lukket færrest mål ind på eget græs. 

Randers FC har hentet 15 point på udebane i sæsonen, hvilket er 7. bedst af alle. De to seneste kampe er dog endt med nederlag til SønderjyskE og Brøndby IF, så skal Kronjyderne gøre sig forhåbninger om at spille i Mesterskabsspillet i april og maj, skal de fornemme takter fra kampen mod AaB findes frem igen.  

SENESTE STARTOPSTILLINGER

 

KARANTÆNER

OB: Ramon Leeuwin

Randers FC: Ingen

 

PROFILEN

Bashkim Kadrii blev hentet til OB fra F.C. København på sidste dag i sommerens transfervindue og har været en af fynboernes største profiler i denne sæson. Kadrii er klar førsteangriber i Odense og har scoret i de seneste tre Superliga-kampe. Skal Randers FC hente en sejr på Nature Energy Park søndag aften, skal de holde et vågent øje med deres tidligere profil Bashkim Kadrii, der i sidste sæson lavede hele syv mål og 10 assists for Kronjyderne i 26 kampe.  

Udgivet
13/03/2019