Danish Superliga

OB - F.C. KØBENHAVN

KAMPFAKTA

Stadion: Nature Energy Park

Kampdag: Søndag

Kampstart: 16.00

Vejrudsigt: 20 grader og fuld sol 

TV Kanal: Canal 9

 

MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA SENESTE INDBYRDES OPGØR

 

FORMKURVE

OB og F.C. København hentede henholdsvis syv og seks point i sæsonens sidste fem kampe, men F.C. København må gå ind til den nye sæson sprængfyldt med selvtillid efter en fremragende sæson. OB havde den bedste sæson i otte år, men må alligevel være gået på sommerpause med en ærgerlig fornemmelse, da bronzemedaljerne og europæisk glippede til sidst.

 

KARANTÆNER

OB: Ingen

F.C. København: Ingen

 

ONE TO WATCH

Bashkim Kadrii kom til i sidste sommers transfervindue, og hvilken betydning den tidligere F.C. København og Randers FC spiller har haft. 10 mål og fem assists i 27 kampe taler sit tydelige sprog, og der er ingen tvivl om, hvem der er førsteangriber hos 'Striberne'. Bashkim blev vejet og fundet for let af Ståle Solbakken i F.C. København, så mon ikke Kadrii vil være ekstra opsat på at bevise at hans tidligere træner tog grueligt fejl.

 

Viktor Fischer. Den driblestærke ventre kant startede sæsonen ud som lyn og torden med seks mål og otte assists i de første 11 kampe. I 11. spillerunde mod Vendsyssel FF måtte Fischer desværre udgå med en skade i pausen, hvilket satte en brat stopper for hans momentum. Han sad helt udenfor fra 15 til 23 spillerunde og Fischer brugte afslutningen af sæsonen på at lede efter topformen. Det bliver spændende at se, om Fischer har brugt sommerpausen på at finde topniveauet fra efteråret frem igen. I så fald får Ryan Johnson Laursen  FCK sit at se til søndag eftermiddag i Odense.

 

FUN FACT

Jacob Michelsen har aldrig vundet en Superliga-kamp mod F.C. København som træner hos henholdsvis SønderjyskE og OB. Han har mødt F.C. København ni gange og tabt otte og spillet én uafgjort. 

michelsen.jpg


Udgivet
11/07/2019