Danish Superliga

NEDTAKT - RUNDT OM RUNDEN

 

  VEJLE BOLDKLUB - AAB

  • Med 1-1 spillede Vejle Boldklub og AaB begge uafgjort for syvende gang i sæsonen. Kun AGF har krydset flere gange i indeværende sæson (9). 
  • Endnu en gang måtte AaB gå fra banen uden de tre point. Blot én sejr i de seneste 12 kampe har sendt nordjyderne ud af Top 6, og mandag besluttede ledelsen at afbryde samarbejdet med cheftræner Morten Wieghorst.    
  • 19-årige Arbnor Mucolli scorede sit første Superliga mål, da han kom ind fra bænken og udlignede til slutresultatet 1-1 på en flot afslutning fra distancen. Den unge Vejle kantspiller fik blot 18. minutter på banen, men var en evig trussel og tæt på at krone sit fremragende indhop og mål med en sejrsgivende assist. 

   

  HOBRO IK - RANDERS FC

  • Det ender sjældent i et målorgie, når Hobro IK og Randers FC mødes i Superligaen. I de seneste 10 møder var der blot scoret 1.5 mål i snit og de fremmødte lørdag eftermiddag fik da også kun en enkelt scoring at varme sig på, da Randers FC hentede en smal 1-0 sejr på DS Arena.  
  • Randers FC havde før weekendens kamp holdt Hobro fra at score i fire af de seneste fem indbyrdes opgør. Denne tendens fortsatte og Kronjyderne kunne endnu en gang notere sig for et clean sheet mod nordjyderne. 
  • Randers stopper Jonas Bager har været bundsolid i denne sæson og er den spiller i ligaen med flest bolderobringer (49). I kampen mod Hobro kunne Bager notere sig for seks bolderobringer, hvilket var næstflest af alle i 17. spillerunde.  

   

  VENDSYSSEL FF - ESBJERG FB

  • Sæsonens første opgør mellem Vendsyssel FF og Esbjerg bød på masser af chancer og hele fem mål. Søndagens opgør i Hjørring kunne desværre ikke leve helt op til forventningerne og den taktiske affære kastede blot ni afslutninger af sig.
  • Esbjerg var før 17. spillerunde det hold der havde scoret flest gange i de første kvarter efter pauseteen (6), og cheftræner John Lammers havde endnu en gang fundet den gyldne formel frem i pausen. Vestjyderne scorede nemlig igen - for syvende gang i sæsonens - kort inde i 2. halvleg. 
  • Vendsyssels islandske angriber Jon Dagur Thorsteinsson lavede sit tredje sæsonmål og er dermed nordjydernes mest scorende spiller i sæsonen. Angriberen er også nordjydernes mest afsluttende spiller, selvom han kun har spillet 10 kampe (15)

   

  FC NORDSJÆLLAND - OB

  • Før søndagens kamp så FC Nordsjælland ud til at have et lille overtag mod OB, som man ikke havde tabt til i de seneste tre indbyrdes møder. Fynboerne var dog ekstremt skarpe foran mål søndag og scorede tre gange på blot ni forsøg.
  • Formstærke OB vandt for tredje kamp i træk og er gået ubesejret fra banen i de seneste otte Superliga-optrædener. I november måned har fynboerne også vist god moral og to gange vendt truende nederlag til sejre. 
  • Andreas Skov Olsen er blot 18 år, men FC Nordsjælland wingen har allerede noteret sig for ni sæsontræffere fordelt over otte kampe. En imponerende præstation af den unge alsidige spiller, der har vist sig træfsikker med både, højre, -og venstre ben og  hovedet. 

   

  SØNDERJYSKE - BRØNDBY IF

  • SønderjyskE og Brøndby havde før søndagens opgør aldrig spillet 0-0 i Superligaen og for 37. gang i træk var der mål på menuen.
  • Brøndby nettede to gange i Haderslev og er med 2.0 scoringer i snit pr. udekamp det mest målfarlige hold på fremmed græs i denne sæson. 
  • Brøndby IF topscorer Kamil Wilczek kunne notere sig for sin 12. sæsontræffer mod SønderjyskE, da han scorede til slutresultatet 2-0. Målet til 2-0 var historisk, da det var Brøndbys mål nr. 1.600 i Superligaen.

   

  F.C.KØBENHAVN - FC MIDTJYLLAND

  • Før søndagens topbrag i Telia Parken havde FC Midtjylland vundet de seneste fire indbyrdes opgør. Den stime blev dog stoppet søndag, hvor Løverne havde succes med at holde ligaens mest scorende hold fra fadet. Blot fire afslutninger kom Ulvene frem til, hvilket var færrest af alle i 17. spillerunde (delt med Vendsyssel FF). 
  • Der er målgaranti når F.C. København og FC Midtjylland brager sammen i Superligaen. De seneste 10 indbyrdes opgør havde kastet hele 47 mål af sig, og søndag var der med tre scoringer igen godt med mål på menuen. 
  • Robert Skov kom på måltavlen for 10. gang i sæsonen, da han sendte FCK i front fra 11-meter pletten. Med syv mål og tre assists i de seneste otte kampe har 22-årige Skov for alvor trådt ind på scenen, som den helt store offensive profil hos københavnerne i fraværet af Viktor Fischer, der har siddet ude de seneste tre kampe.

   

  AGF - AC HORSENS

  • AC Horsens har et godt tag på AGF i Aarhus, og man skulle helt tilbage til foråret 2009 for at finde den seneste hjemmesejr til 'De Hviie' over 'Den Gule Fare'. Denne stime blev forlænget mandag aften, da Bo Henriksens tropper for anden gang i sæsonen hentede alle tre point mod de østjyske rivaler.  
  • Det var blot femte gang i sæsonen, at AGF måtte indkassere et nederlag, men alligevel ligger man helt nede som nr. 11. i tabellen. Kun tre sejre i sæsonen er det blevet til for aarhusianerne og skal ambitionen om Top 6 indfries skal flere af de uafgjorte kampe veksles til sejre. 
  • Hallur Hansson scorede til 1-0 i Aarhus og den færøske landsholdsspiller er nu oppe fem sæsontræffere. Horsens topscoreren er med fem mål og to assists i 16 kampe ved at sætte en rigtig flot sæson sammen.

   

   

  Udgivet
  27/11/2018