Danish Superliga

Mathias vandt den vildeste fodboldtur

Mathias Lindholm Jørgensen vandt Alka Superliga managerspil efterår 2014

Mathias Lindholm Jørgensen vandt det officielle managerspil i Alka Superliga efteråret 2014. Præmien var - som den også er det i år - den ultimative fodboldrejse til UEFA Champions League-kamp i Europa. Mathias har herunder beskrevet sin tur, som gik til Manchester City - Sevilla.

Af Mathias Lindholm Jørgensen

Tirsdag d. 20. oktober 2015 blev Kristoffer, Jeppe, Sune og jeg hentet af en taxa i Aarhus. Det var tidlig morgen, og vi skulle flyve fra Billund om nogle timer. Forude ventede et fodboldeventyr til Manchester, hvor vi skulle se Champions League-kampen mellem Manchester City – Sevilla. Med alt betalt!

I Manchester Lufthavn blev vi hentet af en ægte UEFA Champions League-bil. Chaufføren plejede at køre med Roy Hodgson, Ryan Giggs og andre store fodboldpersonligheder. Denne gang skulle han køre med os, men han var ikke bleg for at give os en masse fodboldsladder og historier med på vejen.

Vi blev kørt til Hilton Hotel i Manchester, hvor vi skulle være de næste tre dage. Heldigvis havde vi besluttet os for at tage jakkesæt på denne dag, for ellers havde vi nok skilt os ud fra mængden på det fine 4-stjernet hotel.

På Hilton havde vi hver fået et stort værelse på 14. etage. Badekar, morgenkåber og en fantastisk udsigt over Manchester var et kærkomment syn efter fem times rejse. For fire studerende vant til rugbrød og rester var det en fantastisk omvæltning!

Vi brugte første dag på at gå rundt i Manchester. Vi spiste fish & chips, drak øl og så fodbold på bar. Om aftenen tog vi på casino, hvilket var en succes for halvdelen af os. Dagen efter spiste vi os mætte i den store buffet på Hilton, hvorefter vi slog mave ved poolen. Senere på dagen belønnede vi os selv med et par dyre drinks i Hiltons Skybar på 23. etage. Fy for satan, vi havde det godt!

Og så blev det aften. Manchester City skulle om nogle timer tage imod Sevilla på Etihad Stadium. Vi tog en taxa til stadion, så vi var der i god tid. Uden for stadion stod tusindvis af Manchester-fans og drak øl til lyden af et band, som gav koncert i baggrunden. Det var et fedt arrangement i sig selv.

Vi havde fået fantastiske pladser til denne Champions League-kamp tæt på banen. Vi kunne næsten se sveddråberne på Yaya Toures pande. Kampen var også vigtig, for tre point var altafgørende for Manchester Citys muligheder for videre avancement. Jeg havde i dagens anledning fået mine venner, som normalt holder med de helt forkerte hold, til at holde med City.

Det var fedt at opleve atmosfæren, og vi fik alle kuldegysninger, da Champions League-hymnen flød ud af anlægget kort før kampstart. Kampen endte 2-1 til Manchester City på mål af Kevin De Bruyne inde i dommerens overtid. Stadion gik amok! Det var en vildt fed oplevelse.

Vi tog i byen efter kampen og drak øl og nød vores sidste aften i Manchester. Dagen efter tog vi på National Football Museum, inden vi tog en taxa til lufthavnen. På fodboldmuseet sugede vi den engelske fodbolds utrolige historie til os. Det var en perfekt afslutning på en helt fantastisk fodboldrejse!

Jeg vil gerne sige mange tak til TV3Sport og Superliga Manager for at arrangere rejsen for os. Jeg håber ikke, det er sidste gang, jeg vinder Superliga Manager!

Det officielle managerspil 

Du kan spille med i det officielle managerspil i Alka Superliga gratis og være med i konkurrencen om en rejse lig den Mathias var på. 

Deltag på superligamanager.dk

Udgivet
04/02/2016