Danish Superliga

LYNGBY BOLDKLUB - RANDERS FC

Stilling før 7. spillerunde

Lyngby Boldklub og Randers FC ligger side om side i tabellen på henholdsvis 10. og 11. pladsen, og der er ingen tvivl om, at taberen af søndagens opgør på Lyngby Stadion så småt vil kunne mærke presset stige i takt med, at de øvrige hold i bunden af tabellen kommer nærmere og nærmere. 

Oprykkerne fra Lyngby Boldklub har med seks point i tre kampe set stærke ud på hjemmebane, mens gæsterne fra Randers FC har haft det svært på fremmed græs i indeværende sæson og blot hentet et enkelt point. Måske der ligger en lille overraskelse og venter søndag formiddag på Lyngby Stadion.

 

Karantæner

Lyngby Boldklub: Kasper Enghardt

Randers FC: Ingen

 

Lyngby startopstilling i sidste spillerunde

 

 

Randers startopstilling i sidste spillerunde

 

Head 2 Head

Lyngby Boldklub har aldrig vundet over Randers FC i Superliga-regi. Søndagens kamp bliver det 15. møde i landets bedste række, og 'De Kongeblå' må være ekstra opsatte på at hente den første sejr mod kronjyderne. Randers har vundet de seneste fire opgør på Lyngby Stadion, men Thomas Thomasbergs tropper er uden sejr i de seneste syv kampe på fremmed græs, så det bliver næppe nogen walk-over for gæsterne. 

 

Nøglespillere

Frederik Gytkjær har været Lyngbys stærkeste offensive kort i sæsonstarten. Den træfsikre offensive midtbanespiller har især hjemme på Lyngby Stadion været afgørende, hvor han både mod AaB og AGF kunne gå fra banen som matchvinder. 

Marvin Egho er Randers topscorer med tre sæsontræffere, men har leveret sine bedste præstationer i trygge rammer hjemme på Cepheus Park. Det bliver spændende at se, om den østrigske forward kan vise klassen søndag formiddag mod en Lyngby-defensiv, der har lukket næstflest mål ind af alle. 

 

Afstemning

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
23/08/2019