Danish Superliga

LYNGBY BOLDKLUB - AAB

Udgivet lørdag d. 13. juli

KAMPFAKTA

Stadion: Lyngby Stadion

Kampdag: Søndag

Kampstart: 14.00

Vejrudsigt: 19 grader og tørt med nogen sol

TV Kanal: Eurosport 2

 

MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA SENESTE INDBYRDES OPGØR

 

FORMKURVE

Lyngby Boldklub og AaB går ind til sæsonen med henholdsvis glæde og skuffelse. Lyngby Boldklub sikrede oprykning efter en samlet sejr på 4-3 over Vendsyssel FF, mens AaB blev sendt tidlig på sommerferie af AGF i første runde af Europa Playoff. 

 

KARANTÆNER

Lyngby Boldklub: Ingen

AaB: Ingen

 

ONE TO WATCH

Emil Nielsen. Den 25-årige angriber blev købt af Rosenborg i en ung alder og var også et smut forbi AGF i 2015/16 sæsonen, hvor det blot blev til fire kampe. Emil Nielsen tog turen tilbage til FC Roskilde, hvor han var intet mindre end flyvende i sidste sæson. Den træfsikre angriber scorede 20 gange og blev kåret til årets NordicBet Liga profil. Det bliver spændende at se, om det bliver denne gang, at Emil Nielsen får sit gennembrud i landets bedste række. 

 

Lucas Andersen. I en svingende AaB sæson leverede Lucas Andersen sammen med målmand Jacob Rinne præstationer på et stabilt højt niveau. Den tidligere Ajax spiller har overtaget anførerbindet efter Rasmus Würtz og Kasper Risgårds karrierestop, og nordjydernes muligheder for at komme med i Top 6 vil være stærkt forbedrede, hvis AaB 10'eren rammer sit topniveau.   

 

FUN FACT

Lyngby Boldklub sluttede sidste Superliga sæson af med en stime på hele 20 kampe uden sejr. 

Udgivet
11/07/2019