Danish Superliga

HOBRO IK - OB

Stilling før 7. spillerunde

Hobro indtager ottendepladsen i tabellen og er med hele fire krydser det hold i ligaen, der har spillet flest kampe uafgjort. Der er dog rigtig fine chancer for, at kampen på DS Arena fredag aften får en vinder. Gæsterne fra OB har nemlig ikke spillet én eneste kamp uafgjort i denne sæson og blot to af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem fynboerne og nordjyderne er endt med en pointdeling. Hobro vil med en sejr sparke sig helt op på femtepladsen, så Peter Sørensens tropper med formstærke Emmanuel Sabbi i spidsen vil være ekstra opsatte på at hente sæsonens anden sejr.  

OB ligger nr. 6 efter seks spillerunder og har brug for en sejr for at holde fast i Top 6. Fynboerne kom offensivt rigtig flot fra land med otte scoringer i de første tre kampe, men har siden da blot fået modstandernes netmasker til at blafre to gange. Kan Bashkim Kadrii og Sander Svendsen ramme dagen, vil OB avancere to pladser i tabellen og lægge lidt pres Brøndby på tredjepladen, inden de blå/gules hjemmekamp mod AGF søndag aften.

 

Karantæner

Hobro IK: Ingen

OB: Ingen

 

Hobro startopstilling i sidste spillerunde

 

 

OB startopstilling i sidste spillerunde

 

 

Head 2 Head

De fire gange Hobro og OB er braget sammen på DS Arena er det endt med en hjemmesejr, to uafgjorte og en udesejr, så det ligner på forhånd et helt åbent opgør. Fynboerne er kommet på måltavlen i alle fire indbyrdes opgør, men 'Striberne' har blot vundet én af deres seneste otte kampe på fremmed græs. Måske hjemmestærke Hobro kan hente en smal sejr fredag aften ligesom sidst de to hold mødtes i Hobro. Her endte det 3-2 til hjemmeholdet i en vanvittig underholdende kamp.

 

Nøglespillere

Pål Kirkevold blev Superliga topscorer i 2017/18 sæsonen, men desværre blev den norske bomber ramt af skader, der holdt ham ude i hele 15 kampe i den efterfølgende sæson. Kirkevold ser dog ud til at nærme sig topformen og har allerede noteret sig for tre sæsontræffere i de første seks kampe. 

Hos OB har Sander Svendsen været den helt store offensive åbenbaring efter sin ankomst i sommerens transfervindue. Den norske bomber er blevet lidt af en talisman for fynboerne, da han har scoret i alle tre sejre i denne sæson, så der sidder nok flere OB fans derude og krydser fingre for endnu en Svendsen-træffer på fredag.  

 

Afstemning

 

Mål og højdepunkter fra tidligere opgør

Udgivet
22/08/2019