Danish Superliga

HOBRO - BRØNDBY IF

Stilling i 3F Superliga

Hobro blev før sæsonen udråbt som en af favoritterne til at tage én af de tre nedrykningspladser, men nordjyderne har overrasket positivt og har hentet point i alle fire kampe. Brøndby har også fået en godkendt start sæsonen, men Niels Frederiksens tropper snublede i sidste spillerunde mod AC Horsens, som tog en 2-1 sejr og alle tre point med hjem fra Brøndby Stadion. De blå/gule fra Vestegnen indtager dog stadig tredjepladsen og kan med en sejr lægge afstand til forfølgerne og holde snor i F.C. København og FC Midtjylland i toppen af tabellen.

 

Head 2 Head

Brøndby IF har vundet de seneste seks indbyrdes opgør mod søndagens modstander fra Hobro og sidste sæsons Europa Finale vinder må tage favoritværdigheden på deres skuldre. Der venter dog ingen nem opgave mod nordjyderne, der er ubesejrede i de seneste syv ligakampe og kommet på måltavlen i dem alle.

 

Nøglespillere

Den tidligere Superliga-topscorer Pål Kirkevold ser ud til at have fundet fordoms styrke. Den norske bomber er kommet på måltavlen i de seneste to kampe for Hobro og kan score for tredje kamp i træk for første gang siden maj 2018. 

Kamil Wilczek er en vaskeægte målmaskine. Den polske forward er delt topscorer efter de første fire spillerunder og har i sin Superliga-karriere scoret mere end et mål i hveranden kamp. Brøndby anføreren er ikke den store chanceskaber, men ligesom Kirkevold ved han, hvor målet står.

 

Afstemning

 

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
07/08/2019