Danish Superliga

Fodbold i uvante rammer - hvad har vi lært af de første uger?

Efter en pause uden kampe har bolden igen rullet i 3F Superligaen. I juni måned har alle hold igen været i aktion, men ikke alt er om det plejer. Rammerne til både træning og kamp er anderledes, og hvad har det betydet for spillet og den generelle hverdag ude i klubberne? Og hvordan håndterer man den nye virkelighed? Det sætter Playmaker fokus på i denne udgave af deres podcast.

Corona-pausen har forandret dansk fodbold for en stund. Efter flere ugers pause ruller bolden i 3F Superliga igen, men ikke alt er som det plejer. De sædvanlige procedurer før, under og efter kampe er anderledes, men hvilken påvirkning har de mange forandringer på spillet? Hvordan kan man som klub, stab og spillere håndtere disse forandringer? Og hvad har vi lært af de første to Superliga-runder, hvor protokollerne har medført en anderledes ramme for kampene i landets bedste række?

I dette afsnit af Playmaker podcasten taler de med Præstationspsykologisk konsulent i FC København Martin Langagergaard og fodboldtræner Henrik Clausen, der gennem en årrække har været ansat i DBU som blandt andet U19-landstræner og tidligere har været i OB i forskellige funktioner som bl.a. cheftræner.

Hør podcasten her: https://www.playmaker.nu/home/podcast-hvad-har-vi-lrt-af-kampene-i-uvante-rammer

Udgivet
10/06/2020