Danish Superliga

FC Nordsjælland - Hobro IK

Optakt til lørdagskampen

Stilling før 8. spillerunde

To point adskiller FC Nordsjælland og Hobro i tabellen, men selvom Flemming Pedersens tropper er spået en bedre sæson end nordjyderne, ligner det et meget åbent opgør i Farum. Mens FC Nordsjælland har været svingende i deres præstationer, har Hobro nemlig været ekstremt stabile og kun tabt én kamp. Kun F.C. København og FC Midtjylland har tabt færre (0).

 

Karantæner

FC Nordsjælland: Ingen

Hobro: Ingen

 

Startopstillinger i sidste spillerunde

 

Head 2 Head

Det dufter i den grad af mål i Farum lørdag eftermiddag. Der er nemlig blevet scoret mindst tre mål i de sidste fem ligakampe mellem FC Nordsjælland og Hobro. Selvom Hobro er kommet på måltavlen de seneste fire gange, de har besøgt Right to Dream Park, må hjemmeholdet tage favoritværdigheden på sig. FC Nordsjælland har nemlig vundet fire ud af fire opgør mod Hobro i egen hule.

 

Nøglespillere

Mikkel Damsgaard scorede et fremragende mål fra midten af banen i sidste uges 2-0 sejr over OB og den teknisk stærke midtbanespiller med det fantastiske blik for sine medspillere har været involveret i scoringer i sine to sidste kampe for Tigrene. Bliver det tre på stribe for Damsgaard lørdag mod Hobro, vil det være første gang i Superliga-karrieren det sker.

Hos Hobro har Edgar Babayan stået stærkt i billedet, og flere danske og udenlandske klubber skulle efter sigende have rettet transfersigtet mod den driblestærke kantspiller. Leverer Babayan en drømmekamp mod FC Nordsjælland, kan det blive svært for Hobro at holde på ham, inden vinduet klapper af i 23:59 mandag aften.

 

 

 

Afstemning

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
29/08/2019