Danish Superliga

F.C. KØBENHAVN - LYNGBY BOLDKLUB

Stilling i 3F Superliga

F.C. København indtager førstepladsen i 3F Superliga efter fire spillerunder og fortsætter parløbet i toppen af tabellen med FC Midtjylland, der også har maksimumpoint efter fire kampe. Lyngby Boldklub var ved indgangen til den nye sæson ikke spået mange chancer for overlevelse, men oprykkerne har vist gode takter og allerede hentet to sejre mod stærke mandskaber som AaB og AGF.   

Head 2 Head

Både F.C. København og Lyngby Boldklub har fået en god start på sæsonen, men de forsvarende danske mestre må tage favoritværdigheden på sig i fredagens opgør. Løverne har nemlig ikke tabt de seneste 16 gange oprykkere er kommet på besøg i Telia Parken, og 'De Kongeblå' fra Lyngby er uden sejr i deres seneste 14 udekampe i landets bedste række.

 

 

One to Watch

Jonas Wind har været den helt store åbenbaring for F.C. København i denne sæson, hvor den blot 20-årige angriber har haft en fod med i scoringer i alle fire kampe. Den unge forward blev også kåret til både Månedens Spiller og Månedens Unge Spiller i juli, og satte på køligste vis københavnernes udlignende 1-1 scoring ind i Champions League kvalifikationsopgøret mod serbiske Røde Stjerne tirsdag aften.

 

 

 

Afstemning

 

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
07/08/2019