Danish Superliga

Fælles Fodbold: Verdens første virtuelle tribuner i Aarhus

AGF fejrer genåbningen af 3F Superliga med en helt ny digital fodboldoplevelse, der får verdenspremiere i aften til rivalopgøret mod Randers FC.

Virtuelt stadion
I samarbejde med videoplatformen Zoom kan AGF fans i torsdagens rivalopgør mod Randers FC få en fælles tilskueroplevelse sammen med dem, de plejer at gå til fodbold med. Det sker på et virtuelt stadion, som fans har haft mulighed for at hente gratis billetter til. Og det øjeblik kampen fløjtes i gang, samles man virtuelt med dem, der har indløst billet til samme virtuelle tribuneafsnit. Der er hele 22 forskellige afsnit, som fans har kunne vælge plads på - lige som på et almindeligt fodboldstadion. Det vil sige, at Randers-fans har kunne vælge et udebaneafsnit, den neutrale tilskuer har kunne vælge en neutral plads, og AGF-sæsonkortholderen har kunne vælge sin sædvanlige sektion, hvor han/hun kan opleve kampen med fodboldkammeraterne. Med andre ord sidder man sammen med dem, man plejer - nu bare i stuen i sundhedsmæssige forsvarlige omgivelser.  

Fælles Fodbold
Fælles Fodbold kalder AGF det nye store digitale initiativ, der kræver intet mindre end 23 mand at afvikle under kampen, og som er udviklet hen over de seneste måneder i samarbejde med Zooms eksperter indenfor den virtuelle møde-teknologi. Billetsalget viste tirsdag formiddag, at mere end 10.000 kommer til at dele fodboldoplevelsen på de virtuelle tribuner i Aarhus, hvilket vil skabe en endnu federe fodboldstemning hjemme i stuerne og ikke mindst løfte kampoplevelsen for spillerne på banen. 

Morten Lerke der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF udtaler:

 "Den store interesser vidner om, at ikke bare AGF-fans, men også Randers FC-fans og neutrale tilskuere har savnet fodbolden og fællesskabet, og vi glæder os til se alle være med på Fælles Fodbold".

Har du endnu ikke sikret dig en gratis virtuel tribunebillet, så du kan være fælles om oplevelsen sammen med dem, du plejer at følges med til fodbold, så er der stadig ledige pladser. Du henter din virtuelle billet på www.shop.agf.dk og husk at kampen skal følges på Canal 9 eller Dplay for at få den fulde oplevelse af Fælles Fodbold.

 

Læs mere om 'Fælles Fodbold' på www.agf.dk

Udgivet
27/05/2020