Danish Superliga

Den officielle Superliga bold fra SELECT

BRILLANT SUPER TB - Resultatet af flere års hårdt arbejde

For første gang nogensinde vil der i den kommende sæson spilles med samme type bold på alle 14 Superliga stadions - nemlig BRILLANT SUPER TB. 

BRILLANT SUPER TB er grundigt testet i vindtunnel og testen viser, at bolden har en bedre aerodynamik end andre topbolte på markedet. Bolden har et stabilt og mere forudsigeligt svæv i luften, hvilket alle fodboldspillere sætter pris på. Bolden har de klassiske 32 felter, som oprindeligt blev udviklet af SELECT-grundlæggeren Eigil Nielsen og senere påvist at være den optimale sammensætning for en rund bold. TB i produktnavnet står for Thermo Bonded. Bolden er altså uden syninger, og derfor absorberer bolden mindre vand og holder dermed den oprindelige vægt bedre, når der spilles på en våd bane. BRILLANT SUPER TB har en foring af et 4 mm tykt og eksklusivt skummateriale samt en fritliggende Zero-Wing blære i naturlatex med indbygget balancepunkt i modsatte ende af ventilhullet. Det sikrer, sammen med Zero-Wing konceptet, en bold i perfekt balance og med et livligt opspring. Boldens ydermateriale og det underliggende skummateriale gør, at bolden føles let og får et blødere touch.

Under udviklingsprocessen af BRILLANT SUPER TB har flere end 500 spillere fra professionelle klubber i diverse europæiske lande testet bolden. Tilbagemeldingerne fra spillerne har været yderst positiv, og bolden er også blevet testet på Institut for Sundhed og Idræt på Tsukuba University i Japan. Vindtestresultaterne fra Japan viste, at boldens aerodynamiske egenskaber er i en klasse for sig. BRILLANT SUPER TB er udviklet til fodbold på øverste hylde, så Alka Superliga spillerne har ingen undskyldninger for ikke at få netmaskerne til at blafre i foråret.  

BRILLANT SUPER TB er også officiel kampbold i den belgiske liga (Jupiler League), den svenske liga (Allsvenskan) og i den finske liga (Veikkausliiga).

 

 

Udgivet
16/02/2017