Danish Superliga

BRØNDBY IF - SILKEBORG IF

KAMPFAKTA

Stadion: Brøndby Stadion

Kampdag: Søndag

Kampstart: 18.00

Vejrudsigt: 17 grader og skyet med let regn 

TV Kanal: TV3+

 

 

MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA SENESTE INDBYRDES OPGØR

 

 

KARANTÆNER

Brøndby IF: Simon Hedlund

Silkeborg IF: Ingen

 

ONE TO WATCH

Kamil Wilczek. Brøndbys helt store profil i sidste sæson var de blå/gules polske angrebses, der havde sidste fod på hele 21 af holdets 60 mål. Brøndby anføreren er garant for mål og har i 106 Superliga kampe fået modstandernes netmasker til at blafre 54 gange. Ellers sagt på en anden måde - han scorer i snit i hveranden kamp. Kamil Wilczek fik en fremragende start på efteråret med to mål i Europa League kvalifikationen mod FC Turku, så ham skal Silkeborg defensiven have et ekstra vågent øje på, hvis de skal have noget med hjem fra Brøndby Stadion.

Ronnie Schwartz blev topscorer i NordicBet Liga med 25 mål, og der er intet der indikerer, at 'Plaffeministeren' ikke også får modstandernes netmasker til at blafre i 3F Superliga. Her er det nemlig til blevet til 45 mål i 132 kampe - 36 er disse sat ind i de seneste tre Superliga sæsoner. Ronnie Schwartz spillede en halvsæson i Brøndby i efteråret 2015, hvor det blev til fire mål i 16 kampe. Plaffeministeren vil derfor være ekstra opsat på at vise sine tidligere holdkammerater og fans, at han stadig ved, hvor målet står.

 

FUN FACT

Ingen af de tre Superliga-oprykkere i sidste sæson  - Esbjerg fB, Vendsyssel FF og Vejle Boldklub - tabte deres åbningskamp. 

Udgivet
11/07/2019