Danish Superliga

Betfair Golden Goals

Vælg første målscorer i 5 Alka Superliga kampe og få chancen for at vinde 1 million kroner. 

Spil Betfair Golden Goals

https://goldengoals-dk.betfair.com

 

Vælg første målscorer i 5 Alka Superliga-kampe og få chancen for at vinde 1 million kroner.

Her er din chance for at vinde 1 million kroner blot ved at udvælge 5 1. målscorere fra Alka Superliga. Det er gratis at deltage hver uge. Alt du skal gøre er at klikke her https://goldengoals-dk.betfair.com for at tilmelde dig og herefter udvælge dine spillere. Hvis du allerede har en konto, skal du blot logge ind. Hvis alle dine 5 valg scorer først, så kan du vinde den helt store præmie!

https://goldengoals-dk.betfair.com

 

Vilkår og betingelser kan findes her:

https://goldengoals-dk.betfair.com

 

Essentielle vilkår og betingelser:

  • Betfair Golden Goals er tilgængelig for personer, der er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Verificering af alder og identitet kan forekomme.
  • Kun én tilmelding pr. person er tilladt.
  • Jackpot-konkurrence: Jackpot-konkurrencens præmie ("Jackpotten") er 1.000.000 kroner, (som betales pr. check), medmindre andet specificeres. Jackpotten tildeles den deltager, som korrekt forudsiger en spiller som første målscorer i ALLE Golden Goals-kampe i den givne runde. Hvis to eller flere deltagere har korrekt forudsagt en spiller som første målscorer i ALLE Golden Goals-kampe i den givne runde, deles rundens præmie ligeligt mellem deltagerne. Mindst 5 Golden Goals-kampe skal gennemføres i den givne runde, for at Jackpotten kan vindes.
  • Hvis en Golden Goals-kamp udskydes, opgives eller ikke gennemføres, (under 90 minutter spilles), anses kampen for at være ugyldig. Hvis færre end 5 Golden Goals-kampe gennemføres under en Golden Goals-runde, er Jackpot konkurrencepræmien annulleret i den runde. Mindst 4 Golden Goals-kampe skal gennemføres, for at en rundepræmie uddeles.
  • Vilkår og betingelser kan findes https://goldengoals-dk.betfair.com