Danish Superliga

Ændring af målscorer i FC Nordsjælland - F.C. København

Divisionsforeningen oplyser onsdag, at målscoreren af målet til 2-2 i kampen mellem FC Nordsjælland og F.C. København bliver ændret. Oprindeligt blev målet krediteret Superliga topscorer Robert Skov, men efter nærmere gennemgang af tv-billeder og konsultation med kampens dommer, har Divisionsforeningen som turneringsadministrator ændret det til et selvmål af FC Nordsjællands Viktor Nelsson.

I den konkrete situation er vurderingen, at Victor Nelsson falder bagover efter sin tacklingen på Robert Skov. I faldet, hvor han roterer 180 grader, kommer han til at skubbe til bolden med sin venstre fod, hvorefter bolden passerer stregen. Robert Skov rører ikke bolden efter, at han får tacklet bolden forbi FC Nordsjælland Nicolai Larsen. Derfor skal målet krediteres som et selvmål af Victor Nelsson. 

Registreringen af målscorere samt en eventuel kritisk revurdering af de tvivlsomme situationer ligger ansvarsmæssigt hos turneringsadministrator og foretages som en service overfor Superligaens interessenter. Det sker uden hensyntagen, eller ansvar for, hvad diverse spiludbydere måtte lægge af andre kriterier til grund for afgørelser relateret til identifikationen af en målscorer. 

Udgivet
12/03/2019