Danish Superliga

AC Horsens - Lyngby Boldklub

Stilling før 8. spillerunde

AC Horsens fik en fornuftig sæsonstart med seks point i de første fire kampe, men pilen har i de seneste tre kampe peget nedad. Tre nederlag og en målscore på 0-9 taler sit tydelige sprog, og Bo Henriksens tropper skal tilbage på sporet mod oprykkerne fra Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub har fået en overraskende flot start på sæsonen med tre sejre i syv kampe. 'De Kongeblå' har dog hentet alle ni point hjemme på Lyngby Stadion og har blot scoret ét mål på udebane i denne sæson.

 

Karantæner

AC Horsens: Ingen

Lyngby Boldklub: Ingen

 

Startopstillinger i sidste spillerunde

 

Head 2 Head

Selvom Lyngby ligger placeret over AC Horsens i tabellen, må 'Den Gule Fare' alligevel tage favoritværdigheden på sig søndag på CASA Arena. AC Horsens har aldrig tabt til Lyngby Boldklub på hjemmebane, hvor det er blevet til fire sejre og en uafgjort, og generelt har Horsens haft godt styr på oprykkere på hjemmebane. Blot ét nederlag er det blevet til i de seneste 13 opgør mod oprykkere. 

 

Nøglespillere

På venstre back positionen er Horsens rigtig godt besat. Her huserer den tidligere Zenit-spiller Michael Lumb, som ikke kun står stærkt defensivt, men også byder godt ind offensivt. Et mål og to assist i de første syv kampe må siges at være godkendt for en venstre back.

På højre back positionen hos Lyngby har vi Lasse Fosgaard, som er blevet omskolet fra kantspiller til back. Den hurtige back kan stadig udvikle sit defensive spil, men rent offensivt har Fosgaard været fremragende og haft en fod med i mere end halvdelen af Lyngbys syv sæsonscoringer (4/7).   

 

Afstemning

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
29/08/2019