Danish Superliga

AC HORSENS - FC NORDSJÆLLAND

KAMPFAKTA

Stadion: CASA Arena

Kampdag: Søndag

Kampstart: 14.00

Vejrudsigt: 19 grader og fuld sol

TV Kanal: TV3 Max

 

MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA SENESTE INDBYRDES OPGØR

 

FORMKURVE

Både AC Horsens og FC Nordsjælland sluttede fint af med fire point i sæsonens to sidste kampe. AC Horsens reddede livet med en samlet sejr over Vendsyssel i Superliga Playoff, mens FC Nordsjælland tog en 3-1 sejr i Telia Parken, så begge hold må gå ind til åbningskampen med selvtillid og tro på et godt resultat.

 

KARANTÆNER

AC Horsens: Ingen

FC Nordsjælland: Ingen

 

ONE TO WATCH

Hallur Hansson spillede sin Superliga-karrieres bedste sæson i 2018/19, hvor den færøske midtbanedynamo noterede sig for syv mål og to assists. Hansson blev flyttet fra kanten og ind på sin favoritposition på den centrale midtbane og var leveringsdygtig med mål og assists fra Dag 1. Mon ikke Hansson vil være at finde på den centrale midtbane, når Horsens sæsonen fløjtes i gang søndag d. 14. juli. Ham skal FC Nordsjælland holde et særligt vågent øje på, hvis alle tre point skal med hjem til Farum.

 

Magnus Kofod Andersen er hjertet på FC Nordsjællands midtbane og bliver ekstremt vigtig i kampen mod fysisk stærke AC Horsens. En kamp der uden tvivl bliver en kamp med mange hårde dueller, skal Kofod gå forrest og tage slagsmålene for de mange offensive spillere hos Tigrene.

 

FUN FACT

Andreas Skov Olsen var flyvende i sidste sæson og slog Peter Møllers rekord fra 1991/92 for flest mål af én teenager på én sæson.

Udgivet
11/07/2019