Danish Superliga

AC HORSENS - FC MIDTJYLLAND

Stilling i 3F Superliga

AC Horsens har fået en fin start på sæsonen og hentet seks point i de sidste tre kampe, mens FC Midtjylland har gjort rent bord i de første fire kampe. Spillemæssigt har det dog haltet for Ulvene og alle fire sejre har været med mindst mulige margin og hele tre gange er den afgørende scoring faldet i kampenes døende minutter.

 

Head 2 Head

FC Midtjylland har vundet de seneste 10 indbyrdes opgør mod AC Horsens og 'Den Gule Fare' har aldrig holdt buret rent på hjemmebane mod midtjyderne. Det ligner derfor på forhånd en udesejr i Horsens. 

 

Nøglespillere

AC Horsens forward Nicolai Brock-Madsen fylder godt i landskabet og er med to sæsontræffere kommet godt fra land i sæsonen. I en fysisk kamp mod FC Midtjylland får den tidligere Randers FC og Birmingham spiller en vigtig rolle både offensivt og defensivt. 

FC Midtjylland brasilianske juvel Evander har sammen med målmand Jesper Hansen været midtjydernes vigtigste spiller i de første fire spillerunder. Med tre mål og 12 skabte chancer har han overtaget den offensive dirigentstok fra Jakob Poulsen, der har mistet sin startplads på den centrale midtbane til Simon Okosun og Frank Onyeka i sommerpausen.  

 

 

Afstemning

 

 

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
07/08/2019