Danish Superliga

AaB - F.C. København

Optakt til topkampen i Aalborg

Stilling før 8. spillerunde

Aalborg Portland Park danner søndag rammen om et vaskeægte topopgør, når nr. 4. AaB tager imod ligaens ubesejrede førerhold F.C. København. AaB går ind til kampen med masser af selvtillid efter mandagens overbevisende 5-0 sejr i Horsens, men de forsvarende mestre har gjort rent bord i de første syv spillerunder og vil være opsatte på at udbygge sejrstimen og holde rivalerne fra FC Midtjylland bag sig.

 

Karantæner

AaB: Ingen

F.C. København: Ingen

 

Startopstillinger i sidste spillerunde

 

Head 2 Head

Det dufter i den grad af mål på Aalborg Portland Park søndag aften. AaB og F.C. København er med henholdsvis 14 og 15 mål de to mest scorende hold i ligaen. Selvom F.C. København har hentet 11 point flere end AaB i sæsonens syv første kampe, er nordjyderne bestemt ikke uden chancer søndag aften. AaB har nemlig ikke tabt de seneste tre gange F.C. København har været på besøg i Aalborg (V1, U2). 

 

Nøglespillere

Lucas Andersen har været flyvende i denne sæson, hvor den elegante 10'er har haft en fod med i hele otte scoringer i de første syv kampe. AaB anføreren spillede en fantomkamp i mandags i Horsens og havde med to mål og to assists en stor aktie i nordjydernes 5-0 sejr.

Med salget af Superliga-topscorer Robert Skov og langtidsskaderne til Jonas Wind og Dame N'Doye, hviler der et større pres på landsholdswing Viktor Fischer. Efter en vanskelig sæsonstart er pilen begyndt at pege op for den teknisk stærke kantspiller, og skal F.C. København tage ottende sejr på stribe, skal Fischer ramme sit topniveau i Aalborg.    

 

Afstemning

 

Se mål og højdepunkter fra tidligere opgør her

Udgivet
29/08/2019