Danish Superliga

6 DAGE TIL FORÅRSSTART

COUNTDOWN - RANDERS FC

Status på efteråret

Randers FC har det seneste år været i en fantastisk udvikling. På samme tidspunkt i sidste sæson havde man blot 14 point og lå sidst i rækken, mens man i denne sæson har hentet dobbelt så mange point og ligger nr. 6. På hjemmebane har man leveret stabilt over efteråret og hentet 16 point (målscore på 13-10), men man på udebane har skrabet 12 point sammen (målscore på 10-16). 

 

Formkurve - hvad vej peger pilen

Randers FC har leveret stabilit hen over efteråret, hvor man hentede 13 point i første halvdel (målscore på 13-15) mod 15 point i anden halvdel (målscore på 10-11). Kronjyderne sluttede efteråret af med to sejre over henholdsvis Vendsyssel FF og Vejle Boldklub, så pilen peger opad for Randers FC.

 

Nøglespillere

Saba Lobjanidze. Den georgiske kantspiller er Randers' stærkeste offensive våben, men har leveret en halvsæson på det jævne. I sidste sæson var Saba en evig trussel for modstanderne med sin fart, gode teknik og skarpe afslutninger, og kan genfinde det niveau frem ser foråret lyst ud for kronjyderne.

Jonas Bager. Den unge midterforsvarer har fået en nøglerolle i Randers defensiven og er faktisk den spiller i hele ligaen, der har flest bolderobringer (52) og fjerdeflest vundne luftdueller (93). Blot 23 mål mod 37 på samme tidspunkt i sidste sæson har kronjyderne lukket ind og Bager har i den grad været en katalysator for den defensive stabilitet på Randers holdet.

 

Vinterens transfervindue

Tilgange: Björn Kopplin

 
Afgange: Joel Allansson, Jannik Skov Hansen, Frederik Due, Marcus Mølvadgaard, Andreas Bruhn  

 

Resultater i træningskampe

Randers FC 1 - 1 SønderjyskE (Målscorer:Banjamin Stokke)

Randers FC 2 - 2 Fredericia (Målscorere: Frederik Lauenborg, Mikkel Kallesøe)

Randers FC 0 - 1 FC Slovacko (Målscorer: Ingen)

Randers FC 3 - 1 NK Siroki Brijeg (Målscorere: Marcus Mølvadgaard (2), Kasper Høgh) 

Randers FC 3 - 2 Sturm Graz (Målscorere: Saba Lobjanidze, Marvin Egho, Jonas Bager)

 

Slutprogram i Grundspillet

Randers FC's slutprogram i Grundspillet ser spændende og meget åbent ud. Kronjyderne har i denne sæson været gode til at hente sejre mod de hold, der ligger under dem i tabellen, og kan de gøre det samme i Grundspillets sidste kampe er vejen til Mesterskabsspillet banet. I efteråret hentede Randers seks point i de omvendte kampe mod de seks hold, man skal op imod i februar og marts. Til forårets første kamp mod AaB har cheftræner Thomas Thomasberg alle spillere til rådighed, da ingen er i karantæne. Randers FC's slutprogram kan ses nedenfor:

AaB (u)

F.C. København (h)

Brøndby IF (u)

SønderjyskE (u)

AC Horsens (h)

OB (u)

Udgivet
02/02/2019