Danish Superliga

3F SUPERLIGA PICKS

3F Superliga lancerer nu sit helt eget spil med masser af flotte præmier til fodboldfans. Det er både hurtigt og nemt at deltage og alle kan spille med.

Er du bedre end vennerne til at forudse udfaldene af kampene i 3F Superliga? Så skal du spille med i Danmarks nye online fodboldspil - 3F Superliga Picks. 3F Superliga Picks er meget simpelt: Vælg udfaldet af rundens syv kampe og rangér dem efter, hvilke udfald du tror mest på. Du behøver ikke kende de enkelte spilleres styrker - det handler kun om de to hold i duellerne. Spillet er for alle og det er nemt, hurtigt og sjovt. 

 

Spil med i 3F Superliga Picks her:

https://picks.dk/play/superliga-picks-2019

 

Vælg favoritklub og kom med i fanliga
3F Superliga Picks er socialt, og du kan lave interne ligaer med vennerne og spille om håneretten. 
Du kan også vælge dit favorithold i 3F Superliga, og så skifter spillet automatisk udseende til at matche din klubs farver. Samtidig kommer du med i klubbens fanliga, hvor du kan måle dig med andre ligesindede.

 

Fede præmier - hver runde.
Der er mange flotte præmier i spillet, og dem kan du vinde, hvis du opgraderer til Picks Plus. Til den bedste i den samlede stilling er der en fodboldrejse for to til en værdi af 10.000 kroner til LA Travel. Men der er også gode grunde til at spille med hver uge. Nummer ét i hver runde vinder et sæsonkort til sin favoritklub i 3F Superliga.

 

Med Autopicks er du aldrig ude
En kæmpe fordel ved Plus-versionen af 3F Superliga Picks er, at du aldrig misser en runde. Autopicks sørger for at sætte sine picks for dig, hvis du glemmer det. Det betyder, at du kan være helt rolig, selvom du ikke får sat dine picks til en runde. Med Autopicks slået til, vælges dine udfald automatisk efter, hvad de andre deltagere i spillet har valgt. Vi rangerer dem dog ikke for dig.

 

Vi glæder os til at komme i gang med 3F Superliga Picks og håber at få så mange som muligt med i det officielle spil for den bedste danske fodboldrække.

Udgivet
01/07/2019